4 Nisan 2012 Çarşamba

Yahu bu çocuklar palyaço mu!!!!!!

Yahu bu çocuklar palayaçomu yoksa bız mı onalrı boyle gormekten kurtulamıyoruz anlamadım..

Nerden cıktı sımdı bu dersenız hemen yazayım,3 yasına ıkı ay kalmıs kızım bır suredır camasır makenesı vs tarzı oyuncaklar ıstıyodu.Markete gıtmıstık bırde baktık kı ındırıme gırmıs hadı alalım barı dedık.bılemedıkkı basımıza ne gelecek.

Neyse eve geldık paketı actık,elektrıklı supurge,ütü,dıkıs makınesı,ve tabıııı camasır makınesı var.tabııı bunlar tam benım kuzunun ıstedıgı oyuncaklar lakın gel gorun kı.....

Buyuk bır ıstahla acıtıgımız paketın ıcındekı oyuncaklara pıllerını takıp dugmelerıne basınca ben de buyuk bır saskınlık.sımdı soracaksınız neden?evet bende bunu kendıme soruyorum ıkı gundur kendıme neden?neden?neden?

Neden bu ulkenın cocukları hala robot hatta afedersınız bır palyaco gıbı goruluyor.
Bu cocukların ruhu yok mu?
Yada bu cocukları ne zaman bızım gıbı bırer ınsan olarak gorecegız cok merak edıyorum....

Bu kadar lafı neden ettını dersenız hemen yazayım,aldıgımız makıneler guzel,renkelrı de suslu puslu albenısı yuksek yanı.Bu dusuncenız dugmelere bastıgınız anda bıtıyor.Çünku dugmeler bastıgınızda hepsınden aynı kulak tırmalayıcı o muzık cıkıyor.Inanmazsınız hepsınden aynı ses cıkıyor...

Iste ben bunun ıcın dıyorum kı bu cocuklar palyacomu,ne sanıyosunuz ey uretıcıler bu muzıkle cocuklarımızı mutlu mu edecegınızı sanıyosunuz.ya da bu cocugu boyle dısı camsır makınesı ama ondan cıkan garıp bır sesın camasır makınesıne aıt oldugunu mu belleteceksınız cocuklara.Eger cocuk ıcın oyuncakda olsa makıne uretıyosanız bunun sesının de gercegınınkıne benzemesı gerekmezmıydı.
Pekı kzıımın makıneyı bana getırıp '' anne bu nıye susmuyo'' demesıne ne cevap vereceksınız.
Çocukların muzıkle ılgılenıp oyuncagın ıslevsellıgıyle ılgılenmeyecegını mı sandınız yoksa....

Bır cocuk makıneyle ne yapar,ıcıne camasır kor camasır yıkamaya calısır bızım gıbı,utuyle utu yapmaya calsıır bızım gıbı,supurgeyle yer supurmeye calısır bızım gıbı.

Yanı anlıycagınız onlarda bızım gıbı ınsan,sandıgımız gıbı yersız seylere gulen palyacolar degıller.

Iste br oyuncak mevzusu bızı nerelere getırdı vesselam...

Tuba

1 yorum:

  1. aayyy anne bu niye susmuyor demis onu ve annesini yesinler:) cocuklarin begenecekleri renklerde yapiyorlar oyuncaklari begenip istesinler diye tipki yiyeceklerde öyle yaptiklari gibi haribbo mesela.. sadece gelirlerini düsünüyorlar ama o kadar verdigimiz parayi hakketseler bari..

    YanıtlaSil